Over Beregoed Opvang


Beregoed 10 jaar!

10 jaar geleden is de droom van Martine werkelijkheid geworden door van haar hobby; kinderen, haar werk te maken! Na haar studie Pedagogiek was er bij alle kinderopvang in Hoek van Holland een wachtlijst en vond Martine de tijd rijp een eigen kinderdagverblijf te starten.

Beregoed is in April 2007 heel kleinschalig begonnen bij het Bertus Bliekhuis van Humanitas. Er was één groepje met maximaal 8 kinderen van 0-4 jaar met Martine als enige leidster. Al na een half jaar kwam er een collega bij en in mei 2009 was het tijd om echt te gaan uitbreiden.

We zijn toen verhuisd naar het grote Scouting-gebouw met een enorme buitenruimte aan de rand van het bos. In 2011 kwam het opvang-groepje bij basisschool de Driemaster erbij en konden we op deze manier op 2 locaties in Hoek van Holland kinderen gaan opvangen.

In augustus 2013 vonden we ons unieke stekkie bij de Speeltuin aan de Prins Hendrikstraat en verhuisden we van de Scouting naar de huidige speeltuin-locatie!

In maart 2014 zijn we naast de opvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar onze opvang ook nog gaan uitbreiden met een buitenschoolse opvang voor de basisschoolkinderen en sinds kort hebben we natuurlijk ook nog elke ochtend de peutergroep bij de Driemaster!

 

Gelukkig voelt de opvang nog steeds kleinschalig met kleine groepen en een stabiel vast team met lieve juffen. Ook de doelstelling om op positieve en liefdevolle wijze de kinderen op te vangen is altijd hetzelfde gebleven!