Beregoed Buitenschoolse Opvang


De buitenschoolse opvang van Beregoed biedt opvang voor kinderen van basisschool de Driemaster. Op deze manier zijn school en opvang onder één dak! Onze vaste groepsleiding geeft de kinderen liefde en aandacht en creëert op die manier een veilig en vertrouwd plekje voor ze. Wij vinden het heel belangrijk dat een kind zich veilig voelt bij Beregoed. Wanneer een kind zich veilig voelt kan het een vertrouwensrelatie opbouwen met leidsters en andere kinderen. 

Uiteraard staan gezelligheid en ontspanning voorop en vinden we het belangrijk dat kinderen zelf kiezen wat ze willen doen.

De groepsleiding zorgt voor veel uitstapjes en natuurlijk is er ook voldoende ruimte voor de kinderen om zich veelzijdig te ontwikkelen door bijvoorbeeld het gevarieerde aanbod aan spelletjes en knutselactiviteiten. Samen met ouders brengen wij de kinderen natuurlijk ook belangrijke normen en waarden bij. Bijvoorbeeld; samen delen, samenwerken en omgaan met regels en kleine conflicten.We kiezen continu voor een positieve benadering van het kind.

Een positief zelfbeeld is de basis van  de hele ontwikkeling.