Team Beregoed


Welkom op de site van Beregoed,

 

Ik ben Martine Post en 14 jaar geleden is mijn droom werkelijkheid geworden door mijn eigen kinderopvang te starten. Na een studie Pedagogiek was er in 2007 bij alle kinderopvang in Hoek van Holland een wachtlijst en vond ik de tijd rijp een eigen kinderdagverblijf te starten.

 

Beregoed is heel kleinschalig begonnen bij het Bertus Bliekhuis van Humanitas. Er was destijds één groepje met maximaal 8 kinderen van 0-4 jaar en ik stond alleen op de groep. Al na een half jaar kwam er een collega bij en in mei 2009 was het tijd om echt te gaan uitbreiden.

 

We zijn toen verhuisd naar het grote Scouting-gebouw met een enorme buitenruimte aan de rand van het bos. In 2011 kwam het opvang-groepje bij basisschool de Driemaster erbij en konden we op deze manier op twee locaties in Hoek van Holland kinderen gaan opvangen.

 

In augustus 2013 vonden we ons unieke stekkie bij de Speeltuin aan de Prins Hendrikstraat en verhuisden we van de Scouting naar de huidige speeltuin-locatie!

 

In maart 2014 zijn we naast de opvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar onze opvang ook nog gaan uitbreiden met een buitenschoolse opvang voor de basisschoolkinderen en even later de peutergroep bij de Driemaster!

 

Vanaf november 2019 is er ook nog een Beregoede locatie in de gemeente`s–Gravenzande geopend. Deze ruime locatie is te vinden in multifunctioneel centrum Maesemunde van Optisport.

 

Gelukkig voelt de opvang nog steeds kleinschalig met kleine groepen en een stabiel vast team met lieve juffen. Ook de doelstelling om op positieve en liefdevolle wijze de kinderen op te vangen is altijd hetzelfde gebleven!


Hallo,

 

Ik ben Denise en al sinds 2008 werkzaam bij Beregoed. Destijds heel klein begonnen en er hard aan gewerkt om Beregoed positief op de kaart te zetten. Tegenwoordig houd ik me vooral bezig met het management. Natuurlijk geniet ik ook zeker nog van de kinderen op de groep en het onderhouden van de contacten met de ouders!

 

Mijn werkdagen zijn maandag, dinsdag en donderdag; maar bereikbaar ben ik (bijna) altijd.

 

Sinds november 2018 ben ik zelf moeder van zoontje Jack.

 

In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met vriendinnen, en sport ik veel!


 Hallo,

 

Ik ben Fleur en ik werk sinds 2010 bij Beregoed. Mijn werkdagen op de Speeltuinlocatie zijn dinsdag, donderdag en vrijdag.

 

Ik doe mijn werk met heel veel plezier, ik geniet als de kinderen ook genieten. Door de vele uitstapjes ontdekken en leren de kinderen nieuwe dingen en maken we elke dag een feest van.

 

Sinds juli ben ik de trotse moeder van zoontje Luuk en wat is het toch bijzonder om zelf moeder te zijn.

 

In mijn vrije tijd sta ik graag op de tennisbaan.


Hallo,

  

Ik ben Esther en ben vanaf 2010 werkzaam bij Beregoed. Maandag, dinsdag, woensdag en donderdag ben ik aanwezig op Beregoed.

 

Ik ben destijds begonnen op de Scouting locatie en heb intussen op alle locaties van Beregoed gewerkt. Ik vind alle leeftijden tussen de 0 en 12 jaar uitdagend om mee te werken. Op dit moment probeer ik de peuterplusgroep van Beregoed de Driemaster voor te bereiden op de basisschool.

 

Vanuit liefde, geborgenheid en veiligheid groeit een kind zijn eigen richting uit. Ieder op zijn eigen tempo en wijze. Dit is voor mij elke dag weer een feestje!


 Hallo,

 

Ik ben Patricia Sebel en moeder van twee grote kinderen. Ik werk al 10 jaar met veel plezier bij KDV Beregoed. De laatste jaren ben ik op maandag en donderdag werkzaam op onze locatie de Driemaster.

 


Hallo!

 

Mijn naam is Kristel In 2011 ben ik begonnen met mijn stage bij Beregoed. Ik zat in het laatste jaar van mijn opleiding en mocht na het behalen van mijn diploma in 2012 meteen aan de slag bij Beregoed. Al de jaren werk ik er met veel plezier met een leuk en enthousiast team.

 

Ik geniet van elke dag weer van alle lieve kids! Vooral de uitstapjes die we met ze doen vind ik erg leuk. 

 

Zelf ben ik in juli moeder geworden van dochtertje Liv.

 

Ik werk op maandag, woensdag en donderdag op de Speeltuin locatie. 

 


Hallo,

 

Mijn naam is Ilona van der Sar. Inmiddels ben ik al heel wat jaren werkzaam bij Beregoed. Zo ben ik begonnen als invalkracht en werk ik nu 4 dagen in de week bij de Driemaster op het kinderdagverblijf. Dit doe ik met heel veel plezier.

 

Elke dag is anders en dat maakt het werken zo leuk. De ontwikkeling meemaken en helpen ontwikkelen op deze jonge leeftijd is en blijft bijzonder. Vooral de liefde die je ervoor terug krijgt!

 


Hallo,

 

Ik ben Lisa en in 2013 begonnen met mijn eindstage bij Beregoed. Na een hele leuke stagetijd, was ik blij dat ik in de vakanties mocht komen helpen. In 2014 ben ik echt gestart met werken en dat doe ik met heel veel plezier.

 

Ik werk op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag bij de Driemaster locatie. Af en toe val ik wel is in bij de Speeltuin en op de BSO. Ik vind het werken met kinderen erg leuk. Het maakt mij ook niet veel uit op welke groep ik werk en met welke leeftijd. Elke leeftijd heeft iets bijzonders.


Hi,

 

Ik ben Demi, sinds 3 jaar werk ik met veel plezier bij Beregoed. Ik ben begonnen als stagiaire en ben uiteindelijk nooit meer weggegaan! 

 

Ik ga elke dag met plezier naar mijn werk en vind het fijn om zoveel mogelijk leuke en leerzame activiteiten te doen met de kinderen.

 

Mijn werkdagen zijn op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag bij de Speeltuin. Vanaf november 2019 ben ik te vinden op de locatie in `s – Gravenzande.

 


Hallo, 

 

Ik ben Joy en kom uit het jaar 1994.

 

Sinds maart 2017 werk ik met veel plezier als Beregoede juf op de Speeltuin locatie.

Hier ben ik te vinden op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag.

 

Van jongs af aan ben ik dol op kinderen. Altijd paste ik bij iedereen op. Bouwde wij de hoogste torens en maakte wij veel plezier binnen en buiten. Dit doe ik ook graag bij Beregoed!


 

Hallo,

 

ik ben Michelle en ben 20 jaar oud. Ik werk nu twee jaar bij Beregoed en vind het echt superleuk om met kinderen te werken. Ik ben als stagiaire begonnen bij Beregoed en gelukkig mocht ik na mijn stage blijven.

 

Gemiddeld werk ik vier dagen per week en ik vind alles leuk van kinderdagverblijf tot peutergroep of de BSO , het maakt mij allemaal niet uit en kan hier dan ook echt niet uit kiezen!

Momenteel is de baby/dreumesgroep bij de Driemaster-locatie mijn vaste stekkie!


 

Hallo,

 

Mijn naam is Vienna. Ik ben bij Beregoed begonnen als stagiaire en binnen dit bedrijf opgeleid als pedagogisch medewerkster. Ik werk hier nu sinds april 2019.

 

Ik werk vier dagen per week op de Speeltuin locatie en ik werk hier elke dag met veel plezier! Ik heb veel liefde voor kinderen en ik geniet ervan om met de kinderen te knuffelen, te spelen, te lachen en gek te doen, ze te zien ontwikkelen en ze vooral veel te leren.


 Hallo,

 

Ik ben Diana 

Ik werk vanaf juli bij Beregoed en heb het heel erg naar mijn zin. 

Hiervoor werkte ik in Vlaardingen op een IKC. 

 

Ik wandel en fiets graag en ook ben ik vaak te vinden in de keuken. Maar mijn grootste hobby's zijn toch de kinderen en mijn vrije tijd doorbrengen met kleinkind Jack.

 

Groetjes Diana


Hoi!

 

Mijn naam is Nona en ik werk sinds september 2018 bij Beregoed.

Ik werk op de peutergroep, het kinderdagverblijf (zowel op de speeltuin als de driemaster) en op de BSO.

 

Bij de BSO kun je mij het meeste tegenkomen!

 

Ik geniet van de leuke middagen met de kids en ik hou van gezelligheid!

 


Hallo,  

 

Ik ben Mandy. Mijn werkdagen zijn maandag, dinsdag en vrijdag. Ik werk bij de Driemaster op de peutergroep, de BSO en de VSO.

 

Vanaf oktober 2017 ben ik werkzaam bij Beregoed en ik ben mama van twee dochtertjes van 0 en 2 jaar.

 

Ik ben dol op kinderen en ik kan dan ook echt niet kiezen welke leeftijd ik het leukste vind want elke leeftijd heeft zijn charme.

 

Ik kan dan ook intens genieten van de lachjes en knuffels van baby’s maar ook de directe antwoorden van de BSO- kinderen vind ik fantastisch.


 

Hallo,

 

Ik ben Dewi, ik werk sinds januari 2017 met veel plezier bij Beregoed. Ik ben begonnen bij de locatie Speeltuin en sinds november 2019 werk ik bij de locatie in ‘s-Gravenzande.

 

Mijn werkdagen zijn maandag en donderdag.

 

Ik ben zelf ook trotse moeder van twee kinderen en ik geniet ervan om met kinderen te werken.

 

Ik hou van knuffelen, gek doen en vooral veel lachen.